Joep Lennarts Vermist

Sinds vrijdag 25 februari wordt fotograaf Joep Lennarts [53] uit Den Bosch vermist. Die dag is hij ’s ochtends tussen 04.00 en 08.00 uur vanaf zijn huisadres vertrokken. Rond 08.30 uur hebben voorbijgangers zijn auto zien staan op het fietspad bij de Hedelse brug nabij Café Treurenburg.  Sindsdien ontbreekt elk spoor van Joep.

Wie informatie heeft over Joep z’n mogelijke verblijfplaats of hem na vrijdag 25 februari 04.00 uur heeft gezien, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie: 0900 – 8844.

Donderdagmiddag 24 februari heeft Joep op zijn kantoor in de Bossche binnenstad gewerkt. Met zijn zoon Daniël heeft Joep thuis gegeten. Van 19.00 tot 21.15 uur was Joep in de Verkadefabriek in Den Bosch voor een vergadering. Na afloop is hij op de fiets naar huis gegaan. Daniël heeft hem om 01.00 uur slapend in bed gezien. Tot 04.00 uur heeft Daniël zijn vader niet uit huis horen vertrekken. 

Joep is met zwarte bril vertrokken zonder contactlenzen, geld, paspoort of medicijnen. Evenmin heeft hij thuis of elders een bericht achtergelaten.

Vrijdagmiddag 25 februari is de politie een onderzoek in de omgeving van de Hedelse brug begonnen. Vooralsnog wordt de kans op een misdrijf klein geacht.

Zowel familie en vrienden als politie nemen de vermissing van Joep uiterst ernstig. De vindplaats van zijn auto – nabij het water – heeft een onderzoek versneld.